Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

GODDESS & ASSENZIO - PREDAJ - 5 a 7 izbové byty s balkónom, terasou, záhradou, bazénom, garážou a WELLNESS, Drotárska cesta - Horský Park, Staré Mesto

Cena:
950 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Drotárska cesta
Kategória: Byty
Druh: 5 a viac izbový byt
 
Podlahová plocha: 165 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 840
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

GODDESS & ASSENZIO ponúka na predaj jedinečný nadštandardný 5 izbový byt o celkovej výmere 165 m2 zariadený vo vysokom štandarde s kompletne inteligentnou domácnosťou/smart home.

Celková úžitková plocha bytu 165 m2, balkón 10 m2, záhrada 147 m2, pivnica 3 m2 plus práčovňa, bicykláreň.

PARKOVANIE:
Každý byt má k dispozícii 4 parkovacie státia. Parkovanie je zabezpečené priestrannou dvoj-garážou priamo pod bytovým domom s vlastnou elektrickou bránou a nabíjacou stanicou pre elektromobily. Pred garážou sú k dispozícii ďalšie dve vonkajšie parkovacie státia.

PROJEKT:
Jedinečný komorný projekt s úžasnou atmosférou len s tromi bytmi s VÝŤAHOM rešpektuje a dotvára okolitú zástavbu a stáva
sa jej integrálnou súčasťou.

WELLNESS, BAZÉN, SAUNA, FITNESS:
Každý byt má k dispozícii výnimočné nadštandardné priestory wellnes, interiérový bazén (šxdxh 3,80 x 5 x 1,50m) s proti prúdom a automatickou dezinfekciou ozónom, fínsku saunu pre 3 os. s ochladzovacím bazénom, jacuzzi Villeroy Boch pre 3 os., relaxačná miestnosť a fitness. Bazén je dovezený z Nemecka od fy. RIVIERAPOOL. V bazéne a saune je použitá keramika od fy Mirage, Agrob Buchtal a Apavisa. Masážna vaňa je od Villeroy & Boch. V bazéne je špeciálna bazénová klimatizácia Menerga.

VYBAVENIE BYTU:
Byt s výborným dispozičným riešením sa predáva zariadený vo vysokom štandarde s nainštalovanou inteligentnou smart domácnosťou, inteligentná elektroinštalácia od fy Legrand Netatmo, krb v obývacej izbe od fy Austrotherm, stropné chladenie cez moderný systém chladiacich stropov (ekologická klimatizácia). Každá obytná miestnosť v bytoch je samostatne regulovateľná, inteligentné samostatné je regulovateľné aj kúrenie aj chladenie samozrejme s inteligentným ovládaním cez mobil alebo tablet, dizajnové osvetlenie, hliníkové okná, dizajnové hliníkové vstupné dvere, vonkajšie hliníkové rolety, kvalitné drevené podlahy, dlažby, interiérové dizajnové radiátory, interiérové bezzárubňové dvere talianskeho výrobcu Eclisse, alarm, optické vysokorýchlostne internetové pripojenie, rozvody na predprípravu satelitného prímu, vlastne kúrenie plynový kotol Buderus, sanita Villeroy & Boch, batérie Grohe, Obklady a dlažby sú od talianskych dizajnových výrobcov keramiky Mirage a Saime.

LOKALITA:
Vo vyhľadávanej, lukratívnej lokalite Starého Mesta, v blízkosti Horského parku čo ponúka lokalitu plnú zelene, zaručuje súkromie a oddych od ruchu veľkomesta no zároveň zabezpečuje výborný prístup do centra mesta ako aj na hlavné cestné ťahy.
Ide o ustálenú, tichú lokalitu, charakteristickú prevažne zástavbou mestských víl s nízko podlažnými bytovými domami.

CENA BYTOV:
PRÍZEMIE SO ZÁHRADOU
podlahová plocha : 165 m2, záhrada 147 m2
Cena: 1.000.000,- eur s.DPH

STREDNÝ BÉŽOVÝ BYT:
podlahová plocha : 165 m2 Plus záhrada
Cena: 950.000,- eur s DPH

VRCHNÝ BYT MEZONET 7-izbový:
podlahová plocha : 247 m2 Plus záhrada
Cena: 1.250.000,- eur s DPH

Maklér:

makler
Maklér:Mgr.Bc. Eliška Danko
Telefón:+421 903 399 155
E-mail:eliska.danko-ZVNC-goddessproperty.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.