Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

GODDESS & ASSENZIO - PREDAJ - 2 IZBOVÝ BYT 55m2, SÚMRAČNÁ ULICA - RUŽINOV

Cena:
194 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Súmračná
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 55 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 876
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predaj 2-izboveho bytu, Sumracna - Ruzinov

Byt sa nachadza na vyvysenom prizemi 7-poschodoveho obytneho domu.
Byt je situovany na vychod (spalna) a na zapad (obyvacka a kuchyna).
Obytna plocha bytu predstavuje 55m2.

V roku 2017 sa na byte uskutocnila kompletna rekonstrukcia.

KUCHYNA (orientacia na zapad)
Kuchyna je vyrobena na zakazku v matnej smotanovej farbe. V pracovnej doske je osadeny kameninovy drez. Kuchyna disponuje vstavanou chladnickou, plynovou doskou, teplovzdusnou rurou a digestorom. Na bocnej strane kuchyne je umiestneny panel s uloznym priestorom. Samozrejmostou je rebrinovy radiator.

OBYVACIA IZBA (orientacia zapad)
Stredovy mur v obyvacke je predpripraveny na osadenie konzoly pre TV. Dotiahnuty je tu koaxial a opticky internet. Umiestneny je tu aj rozkladaci gauc v tvare pismena L s oderuodolnou textiliou. Stromy v lete zvonku poskytuju tien (klimatizacia doteraz nebola potrebna), v zime je naopak miestnost dostatocne presvetlena.

SPALNA (orientacia vychod)
Spalna je orientovana smerom do vnutrobloku (parkovisko a slepa ulicu). Od obednych hodin do nej nesvieti priame slnko. Hlavne v letnych mesiacoch tak poskytuje prijemny chlad. Spalna je vybavena dvojdverovym roll-doorom a 200cm sirokou postelou s rostami.

CHODBA, WC a KUPELNA
Na priestrannej chodbe sa nachadza 4-dielny hlboky roll-door. Jedno z kridiel je pouzite ako zrkadlo. V kupelni bol pri rekontrukcii ponechany svetlik (cez den tak prenika svetlo z kuchyne). Na lavej strane je osadena vana, na strane pravej z vrchu plnena pracka. Kupelnu vyhriava takmer 2m vysoky rebrinovy radiator. WC je realizovane v identickom style ako kupelna. Na zadnej strane WC su osadene velke dvierka pre bezproblemovy pristup k rozvodom, vodomerom a plynomeru.

K bytu prinalezi aj vlastna murovana pivnica (cca. 1m2) s osadenym regalom. Obyvatelia domu maju taktiez pristup do zdielanej kocikarne.

OKOLIE
Obytny dom sa nachadza v blizkosti parku na Ostredkoch a v blizkosti rozsiahlej pesej zony. Parkovanie je bezproblemove - pred alebo za obytnym domom, na parkovisku pri elektrickovej trati alebo v spristupnenom areali ZS Ostredkova. Obcianska vybavenost je nadstandardna - zastavka elektricky a autobusov (cca 300m), Nemocnica Ruzinov (3 zastavky), obchody - Billa, Lidl, Kraj (vsetky max. 5 minut), k dispozicii su kaviarne, bezecke drahy, ci workout zona.

Byt je volny na zaklade dohody.

Cena bytu je 194 900 EUR. Mesacne naklady sa pohybuju v rozmedzi 150-160e + elektrina 15e + plyn 5e.

Maklér:

makler
Maklér:Emma Daničková
Telefón:+421902484304
E-mail:emma.danickova-ZVNC-goddessproperty.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.