Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

GODDESS & ASSENZIO- EXKLUZÍVNE- PREDAJ- 6-IZBOVÝ- RODINNÝ DOM- NOVOSTAVBA-VEĽKOMETRÁŽNY- BEZENYE

Cena:
225 000,00 €
Kraj: Győr-Moson-Sopron
Okres: Mosonmagyaróvári
Obec: Bezenye
Ulica: Arpad utca
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 6
Podlahová plocha: 245 m2
Plocha pozemku: 712 m2
Energ. certifikát: C
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 901
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívna ponuka! Veľkometrážny dvojposchodový rodinný dom v malebnej obci Bezenye- Pápret, len 25 minút od Bratislavy.

Predstavujeme vám moderný tehlový dvojpodlažný dom, ktorý vás zaujme na prvý pohľad svojím elegantným dizajnom a premyslenou dispozíciou. Dom bol skolaudovaný v roku 2017 a nachádza sa na pozemku o rozlohe 712 m² v časti Bezenye-Paprét.

Prízemie (153 m²) ponúka krytý vstup vedúci do priestranného vestibulu, z ktorého sa dostanete do svetlej obývačky spojenej s jedálenským kútom a modernou kuchyňou. Ďalej tu nájdete útulnú izbu, komoru, kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC, ako aj priestrannú dvojgaráž s elektrickými otváracími dverami a skladový priestor pod schodami. Z obývačky je výstup na terasu, kde si môžete vychutnať pokojné chvíle.

Poschodie (92 m², podlahová plocha 121 m²) skrýva štyri veľkorysé izby, kúpeľňu s vaňou, WC a bidetom, a technickú miestnosť. Dom je vybavený plynovým kotlom, kombináciou podlahového kúrenia a radiátorov, pričom v dvoch izbách na poschodí je umiestnená klimatizácia.

Nad týmto poschodím sa nachádza podkrovie, ktoré slúži ako ideálny odkladací priestor pre všetky vaše potreby. Môžete tu skladovať sezónne oblečenie, športové vybavenie, alebo čokoľvek iné, čo potrebujete uchovať mimo dosahu, ale stále v dosahu.

Okná s veľkými sklennými plochami zaisťujú príjemné denné svetlo a sú vybavené elektrickými žalúziami alebo vonkajšími roletami pre dokonalé súkromie. Veľký murovaný plot okolo domu zabezpečuje vaše súkromie a bezpečnosť. Parkovanie je možné v priestranných 38 m² dvojgaráži, ktorá je súčasťou domu a samozrejme aj pred domom, kde je parkovanie možné pre cca 6 áut. Vstupná brána na pozemok je ovládaná elektricky pre vaše pohodlie.

Na 24 m² terase môžete relaxovať s krásnym výhľadom na upravený dvor. Ponúkame tento dom za vynikajúcu cenu 225 000 € vrátane provízie RK, a je k dispozícii ihneď podľa dohody s majiteľom. Budúci majitelia si môžu dom upraviť podľa svojich predstáv, keďže sa predáva v stave ako je na fotkách.

Nezmeškajte jedinečnú príležitosť vlastniť tento krásny dom v blízkosti Bratislavy, v tichej a príjemnej obci s dobrou dostupnosťou do mesta. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku svojho budúceho domova!

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Viera Berkyová
Telefón:+421 944 405 565
E-mail:viera.berkyova-ZVNC-goddessproperty.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.