Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

GODDESS & ASSENZIO - PREDAJ - 4 BYTOVÉ JEDNOTKY - DOLNOMAJERSKÁ - ZÁLESIE

Cena:
199 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Zálesie
Ulica: Dolnomajerská
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 140 m2
Stav objektu: vo výstavbe
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 999
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Goddess&Assenzio ponúka na predaj rozostavané 4 bytové jednotky v dvoch dvojdomoch v pokojnej lokalite Zálesie. Každá bytová jednotka disponuje priestrannou plochou 140 m², 4 izbami, a vlastnou záhradou o rozlohe 300 m².

Lokalita: Dolnomajerská , Zálesie
Typ nehnuteľnosti: Rozostavané dvojdomy
Počet bytových jednotiek: 4 (dva dvojdomy)

Rozloha bytovej jednotky: 140 m²
Záhrada k bytovej jednotke: 300 m²
Počet izieb v byte: 4

Cena za bytovú jednotku ( v aktualnom stave): 199 000 €

• pôdorys máme k dispozícii.

Výhoda:
Jedinečnou výhodou tejto nehnuteľnosti je možnosť dokončenia bytu do štandardu podľa vašich vlastných predstáv a preferencií. Aktuálni majitelia vám s radosťou ponúkajú možnosť dokončiť stavbu presne podľa vašich požiadaviek a predstáv o štandarde. S maximálnou starostlivosťou a dôrazom na kvalitu zabezpečia, aby každý detail spĺňal vaše očakávania. Či už ide o výber podláh, obkladov, kuchynskej linky, či sanitu do kúpeľne, majitelia sú pripravení premeniť vaše predstavy na realitu. Výsledkom bude domov dokončený do štandardu, ktorý bude odrážať váš osobný štýl a komfort.


Lokalita :
Zálesie ponúka ideálnu kombináciu pokojného vidieckeho bývania a výbornej dostupnosti do mesta. Okolie je charakteristické krásnou prírodou, množstvom zelene a blízkosťou Malého Dunaja, čo poskytuje ideálne podmienky pre rekreáciu a oddych. Lokalita je vhodná pre rodiny s deťmi vďaka dostupnosti kvalitných škôl, škôlok, a voľnočasových aktivít. Výborná občianska vybavenosť a dobré dopravné spojenie do Bratislavy sú ďalšími benefitmi, ktoré robia zo Zálesia atraktívne miesto pre bývanie.

Možnosti odkúpenia:
Tieto dvojdomy je možné odkúpiť ako samostatnú bytovú jednotku, celý dom v dvojdome, alebo dokonca celý projekt zahŕňajúci oba dvojdomy. Flexibilita tejto ponuky vám umožňuje vybrať si variant, ktorý najviac vyhovuje vašim potrebám a investičným zámerom.

Pre viac informácií a obhliadku nás neváhajte kontaktovať.

Maklér:

makler
Maklér:Fatima Caroline Abbado
Telefón:0948995916
E-mail:fatima.caroline.abbado-ZVNC-goddess-assenzio.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.